OP MAAT GEMAAKTE ZONWERENDE SCREENS DORDRECHT

Op Maat Gemaakte Zonwerende Screens Dordrecht

Op Maat Gemaakte Zonwerende Screens Dordrecht

Blog Article

Screens Ontworpen Voor Efficiëntie In Dordrecht


Met elektrische screens op het glazen dak van uw veranda hebt u grip op de warmte op uw veranda. Ook uw privacy op een veranda of overkapping kunt u bevorderen met zonnescreens. U zit dan buiten, maar niet in het zicht, terwijl u zelf wel door de zonnescreens heen kunt kijken en dus vrij uitzicht hebt.


Twijfel niet langer! Kies direct voor de ideale en duurzame oplossing tegen hitte in je huis. Onze zonwering met zuignappen zorgt voor een prettig binnenklimaat. Een zonnescherm op het raam geeft je jarenlang plezier, het doek rekt niet, is onderhoudsarm en blijft zoals gezegd een zomer lang zitten. Wil je meer weten over onze producten of heb je vragen? Bekijk dan ons kopje instructies & vragen.


We kunnen genieten van de zon en van de warmte, maar… er kunnen ook wel wat nadelen zitten aan het warme weer in het dagelijks leven. Denk aan een verminderde nachtrust, een verminderde concentratie en lichamelijke klachten. Daarom eerst wat algemene tips die u kunnen helpen tijdens een hittegolf. Uiteraard vertellen we u als zonwering-specialist ook alles over de meest geschikte zonwering voor tijdens een hittegolf! Een airco zorgt kan zorgen voor een aangenamere temperatuur, maar is mogelijk niet de meest gezonde optie voor het lichaam.


Daarom is onze allereerste tip: hou de warmte zoveel mogelijk buiten. Hoe? Zorg voor zonwerende raambedekking en sluit deze al voordat de eerste zonnestralen in de ochtend op het raam branden. Ook het sluiten van de ramen is essentieel bij het weren van de warmte in huis. In de nacht is het buiten vaak koeler.


Perfecte Screens In Dordrecht


Lucht het huis bijvoorbeeld laat in de avond als het buiten al koeler is en slaap met de ramen open. Als het bij uw werkzaamheden past is het ‘tropenrooster’ hierbij ook een goed idee. Start vroeg in de ochtend met thuiswerken en laat de koele buitenlucht in deze vroege uurtjes binnenstromen.


Denk aan een computer, een koffiezetapparaat, onze smartphones, de ovens, etc. Wist u dat al deze apparatuur extra warmte kan afgeven? Zet daarom de apparatuur die u niet gebruikt uit en haal de stekkers uit het stopcontact. Natuurlijk moeten we goed drinken tijdens de warme dagen. Maar… water kan ook andere hele prettige voordelen opleveren! Zo koelt ons lichaam bijvoorbeeld af als we met onze voeten in een koud teiltje water zitten of als we onze handen en polsen onder de koude kraan houden.


Aantrekkelijke Zonwering: Screens Dordrecht


Tijdens een hittegolf kan het alleen wel een goed idee zijn om dit eens een dagje over te slaan… bij koken komt vaak extra warmte kijken door de hete ovens en pannen die een tijd aan staan. Wat dacht u van een lekkere koude salade? Of van een barbecue in de (schaduwrijke) tuin? Wij zijn SunCircle, en zoals u van ons mag verwachten weten wij alles over zonwering.


Zonwering helpt absoluut bij een hittegolf. Het is dé oplossing om zoveel mogelijk warmte buiten ons huis te houden. Bij de zoektocht naar zonwering komen er allereerst twee soorten langs: binnenzonwering en buitenzonwering. Beide met eigen kenmerken en voordelen. Echter, voor het weren van de warmte bij een hittegolf is buitenzonwering de meest geschikte zonwering.
Bij binnenzonwering wordt de zon pas geweerd als de hitte al door het glas in huis is. Welke buitenzonwering u het beste kunt kiezen voor tijdens een hittegolf leest u in het vervolg van dit artikel. We vertellen in dit artikel alles over de verschillen tussen binnen- en buitenzonwering. Rolluiken zijn de meest effectieve vorm van zonwering tijdens een hittegolf.


Zon, warmte en geluiden kunnen veel minder makkelijk uw woning binnendringen. Het weren van geluiden kan een prettige bijkomstigheid zijn tijdens zeer warme dagen, waar slapen waarschijnlijk lastiger is dan normaal. We zien vaak dat rolluiken voor de slaapkamer een veel gekozen optie is. Het is natuurlijk erg prettig dat een slaapkamer koel is én donker.


Screens Die Privacy Behouden In Dordrecht


De werking is dan tegenovergesteld; de warmte blijft binnen de kou buiten. Bijkomend voordeel? Ze zijn verkrijgbaar in tal van soorten, kleuren en maten. Voor iedere woning zijn er rolluiken beschikbaar met een passende uitstraling. Bij lichte kleuren wordt het ‘pantser’ wel minder warm dan bij donkere kleuren. Voor het weren van warmte adviseren wij daarom te kiezen voor een lichtere kleur rolluik.


Hierdoor kunt u echter niet (goed) meer naar buiten kijken. Een alternatief voor rolluiken tijdens een hittegolf zijn dan screens. Lees hier alles over SunCircle rolluiken. We kunnen ons goed voorstellen dat u ook tijdens een hittegolf toch door de zonwering heen naar buiten wilt kunnen kijken. Zeker in de keuken of woonkamer van uw woning.


Screens zijn verduisterend (in verschillende verduisterende maten verkrijgbaar) en zonwerend. Screens zijn niet volledig warmtewerend, maar het komt wel in de buurt. Bij de screens van SunCircle zorgt de vlakhangende stof voor een zonlichtfiltering van 85% en voor thermisch comfort. Het SunCircle screen assortiment is zeer uitgebreid en kent ontzettend veel mogelijkheden.


Meer weten over de verschillen tussen screens en rolluiken? In dit artikel gaan we dieper in op de verschillen tussen beide zonweringsproducten. Wellicht bent u voor nu op zoek naar de meest geschikte zonwering voor tijdens een hittegolf, maar uiteraard spelen er ook andere wensen omtrent zonwering een rol. Buiten op het terras kunnen zitten onder het zonwerende product bijvoorbeeld.


Moderne Screens In Dordrecht


Knikarmschermen houden de extreme warmte buiten, beperken de zon bij het binnenvallen in de woning en zorgen voor schaduw en koelte op uw terras. Een uitvalscherm kan tijdens een hittegolf heerlijk zijn om te gebruiken. Uitvalschermen vallen namelijk heel dicht bij het raam uit (er onderdoor lopen is niet mogelijk).


Efficiënte Zonwerende Screens Voor Comfortabel Wonen In DordrechtScreens Die Warmte Reflecteren In Dordrecht

Binnen blijft het door een uitvalscherm tijdens een hittegolf dan ook lekker koel! Heeft u een veranda of een serre? Dan weet u ongetwijfeld hoe warm het kan worden onder het glazen dak tijdens een hittegolf. In combinatie met glazen wanden voelt de ruimte al gauw aan als een broeikas.


Lees hier alles over SunCircle verandazonwering. Tsja… tijdens een hittegolf zijn we vaak allemaal wat minder actief dan normaal. Het liefst vertoeven we de hele dag op dezelfde plek met een verkoelend drankje. Het is dan toch heerlijk om de zonwering ook vanaf dezelfde plek te kunnen bedienen? Dat kan! Vrijwel alle SunCircle zonwering is met drie verschillende opties te bedienen.


Uw smartphone; IO-homecontrol maakt het mogelijk om met uw smartphone of uw tablet de zonwering te bedienen. Of u nu thuis of van huis bent, u heeft de controle. Een afstandsbediening; met een fysieke, losse afstandsbediening zijn de verschillende zonweringsproducten van SunCircle eenvoudig te bedienen. Goede zonwering zorgt voor jarenlang woongenot.


Zonwerende Screens Voor Bescherming En Privacy In Dordrecht


Laat u daarom adviseren door een zonweringspecialist. Er zijn tal van mogelijkheden wat betreft kleuren maten en soorten om zo de zonwering passend te maken bekijk deze site bij de woning. Zo profiteert u bij alle komende hittegolven van zonwering zonder concessies. Meer informatie? Neem contact op met SunCircle of vind een dealer bij u in de buurt. .


Bestel zonwering op maat bij Praxis! Binnen een paar stappen kan je gemakkelijk screens zonwering op maat laten maken. Deze zonwering is zowel voor binnen als buiten mogelijk en is het perfecte alternatief voor zonwerende raamfolie. De zonwering is makkelijk op het raam te monteren en verwijderen door middel van zuignappen.

Report this page